#İlham Veren İçerikler, Güçlü Markalar İçin

Sosyal Medya Ajansı

Star İstanbul olarak, markanız için organik yaratıcı içerikler üretiyor ve profesyonel sosyal medya ajansı desteği ile çekimlerinizi gerçekleştiriyoruz. Ürün ve hizmetlerinizi en etkileyici şekilde tanıtarak sosyal medyada dikkat çekmenizi sağlıyoruz. Görsel içeriklerin gücünü keşfedin ve markanızın hikayesini en iyi şekilde anlatmak için bizimle iletişime geçin.

Sosyal Medya Ajansınız Olarak Çekim Süreçlerinizi Nasıl Yürütüyoruz?

Sosyal medya çekim süreçleri, kreatif içerik üretiminden, dinamik video ve fotoğraf çekimlerine kadar önemli adımlar içerir. İşte bu süreçte izlenen adımlar.

Star Ofis Sosyal Medya Ajansı
analiz

Analiz

Markanızın hedef kitlesini , rakiplerini ayrıntılı olarak inceliyor marka segmentinize göre sosyal medya içerik stratejinizi belirliyor ve aylık organik içerik akışınızı oluşturuyoruz.

kreatif

Kreatif

Dijital platformlarda markanızın itibarını ve görünürlüğünü artıracak, müşteri etkileşimlerinizi güçlendirecek yaratıcı içerikler geliştiriyoruz.

Pre-Prodüksiyon

Pre-Prodüksiyon

Prodüksiyon süreçlerinin her adımı için kapsamlı ön çalışmalar yaparak tüm detayları özenle organize ediyoruz.

Prodüksiyon

Prodüksiyon

Tüm projeyi en ince ayrıntısına kadar planlayarak organize ediyoruz; modellerin seçimi, saç ve makyaj düzenlemeleri, stil tasarımı, dekorasyon kurulumu gibi adımları özenle yönetiyoruz. Deneyimli ekibimiz ve üstün ekipmanlarımızla fotoğraf ve video çekimlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Post-Prodüksiyon

Post-Prodüksiyon

İçeriklerinizi takipçilerinize en yüksek kalitede sunmanız için profesyonel dinamik teknikler ile görsellerinizi editliyoruz. (Grafik tasarım, puzzle design, alt caption vb.)

Sosyal Medya Ajans Hizmeti
Hakkında Merak Edilenler

Sosyal medya hizmetimizle ilgili sıkça sorulan sorular ve cevaplarla firmanızın sosyal medya planlama ve yönetimi süreçlerini aydınlatıyoruz. 

İçerik üretiminde stratejik yaklaşımlar belirlenir; hedef kitle analizi, rakip analizleri, içerik türleri ve yayın takvimi oluşturma gibi adımlar planlanır.
Profesyonel fotoğrafçılar & yönetmenler , grafik tasarımcılar ve içerik editörleri tarafından yüksek kaliteli görseller ve içerikler üretilir. Bu süreçte görsel düzenleme, renk uyumu, metin düzenleme gibi detaylara özen gösterilir.

Markanızı en iyi şekilde yansıtmak için profesyonel Instagram fotoğraf çekimi, uzman sosyal medya fotoğrafçısı tarafından gerçekleştirilir. Doğru ışık, kompozisyon ve estetik unsurlar dikkate alınarak çekimler yapılır. Böylece takipçilerinizin ilgisini çekecek ve markanızın imajını güçlendirecek kaliteli ürün veya hizmet görselleri elde edilir.

Sosyal medya için fotoğraf çekimi fiyatları, çekim süresi, kullanılacak ekipmanlar, mekan seçimi ve fotoğraf sayısı gibi faktörlere bağlı olarak değişir. Bu süreçte en güncel bilgiler için Star İstanbul ile iletişime geçebilirsiniz.

Görseller, videolar, infografikler, influencer iş birlikleri gibi çeşitli sosyal medya içerik türleri ve formatları müşterinin hedeflerine göre üretilir.

İçeriklerin hedef kitleye uygun olması ve etkileyici fotoğraf/videoların kullanılması, dijital pazarlama stratejilerinizin verimliliğine ve performansına olumlu yönde katkı da bulunur.

Hedef kitlenize hitap edecek içerikler oluşturmak için sosyal medya çekimleri planlanır. Aylık olarak belirlenen konsept ve tema doğrultusunda, uygun mekan ve ekipman seçimi yapılır. Profesyonel ışıklandırma, kompozisyon ve estetik unsurlar kullanılarak çekimler gerçekleştirilir ve sonrasında düzenleme işlemleri yapılır.

Sosyal Medya Hizmeti Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın!